27 Aralık 2011 Salı

yorumsuz

Bu firmaya dikkat edin Koç Egitim...

MesajGönderen: coogle » 27 Ara 2011, 00:21
Arkadaslar, bir süredir bir arkadaşımın gittiği dershaneyle ilgili sıkıntıları buraya yazacağım. Siz siz olun bu ismi duyduğunuzda oraya yaklaşmayın.

Koç Egitim; bu dershane yaklaşık 3-5 yıllık bir dershane. Bu sure zarfında bir arkadasım Etiler Subesi'ne kayıt yaptırmak gibi bir hata yaptı. Bundan sonra basına gelmeyen kalmadı. Dersane 2 yıl icinde 5-6 kez yer değiştirdi. Bu sırada söylenen soz kurumu genişletmek. Ama taşındıkları yerlere sürekli haciz geleye başlıyor. Sonra hocalar maaşlarını alamadıklarını söylemeye başlıyor. Ayrıca sigortaları yatmiyormus. Ardından bligisayarlar haczediliyor. Bu durumda ne derece egitim alınabilir siz duşunun. Tabi arkadas dersaneden ayrılmak istese de ne muhattab bulabiliyor ne de parasını alabiliyor.

Bu dediğim olay yüzünden arkadasım 1 yılını ve 9.000 lirasını kaybetti. Bu olay olalı 1 yıl gecti. Tesadüfen dersanesinin yanından geçtim Etiler kapamış, Beşiktaş kapanmış... Fakat başka bir yerden türemeye devam ediyorlar. Adamlar resmen profesyonel dolandırıcı. Mahmut Türer Ozbeyler isimli bir sahibi var. Bu adam başka birileriyle de karşıma çıktı, genelde dolandırıcılık yapmaktan.

Habertürk gazetesinde çıkan bir haberde dersanenin sahibi Mahmut Türer Ozbeyler'in; bir veliden, çocuğunu Robert Kolejine torpille açıktan kayıt yaptiracagi vaadiyle 88.000 TL dolandirdigi ortaya çıktı. Ayrıca fason şirketler kurarak bir bankayı da 250.000 TL dolandirdigini o bankanın şube müdüründen öğrendim.

Tüm bu olayların ardından bu durumların buzdağının görünen yuzu olduğunu fark ettik. Şimdi gene bu şahıs, özel kolej isine girmiş. Google'da yaptıgım biraz arastirmayla, burada da hocaların maaşlarının verilmedigini öğrendim. Aynı sekilde servis araçlarının paraları da ödenmemiş ve kolej de kapanma noktasına gelmiş.

Bu şahıs Mahmut Türer Ozbeyler gercekten iyi bir dolandırıcı. Kendisini İTU'de Prof olarak tanıtan bir adam. İTU'deki bir memur arkadsimla kadroyu araştırdım, bu da yalan. :shock:

Yani demem o ki bu Mahmut Türer Ozbeyler, Koc Egitim Kolejleri veya Koç Egitim isimleriyle bir sekilde karşılaşırsanız, arkanıza bile bakmadan kaçın derim...

3 yorum:

  1. Mahmut Türer Özbeyler , Piyasada dolandırmadığı kimse kalmadı , Ekipteki kişiler Asuman Karatay,Yeliz Baysal, Funda Özbeyler Türer Özbeyler zamanında pizza maxleri açtı tombak eskiji daha niceleri zaten adamın sabıka kaydına bakınca ne olduğu çıkar nufus cüzdanları ile hat açmak sahte tapu ile kredi çekmek ayrıca bir duyuma göre kendi iş yerlerini yalandan yere soydurarak iş sigorta firmalarından para almak bunlar iftira değil emniyet güçleri zaten bunları biliyordur sakın ola bu adama bılaşmayın hayatınız biter çevresinde soymadığı dolandırmadığı adam kalmamış vaziyette evrak sahteciliği ile yaptıkları her yerde konuşuluyor kötü olan herkesi korkutmuş .

    YanıtlaSil
  2. Xavi Gerad Jude Am. Aiicco Sigorta plc temsilcisi. Biz 3% geri ödeme oraninda kredi sunuyoruz. Bu (CEO) e-posta adresine bizimle irtibata ilgilenen varsa: xavigeradloanfirm@yahoo.com
    Sadece Aiicco sigorta plc izin alir 20 yas üzeri edin.
    Bireysel Krediler Yatirim.
    Isletme Kredileri Yatirim.
    Konsolidasyon Kredi.
    Insaat Krediler.
    Bir veya ödeme yasindaki seçin.
    Plan kapsaminda aylik ve yillik ödemeler arasinda seçim yapin.
    Esnek kredi kosullari.
    Yil 5000 8000.000.00 Euro kadar kredi yok.
    Firmamiz Güvenilir, Verimli, hizli ve dinamik bir islemdir. Bize bugün.SR GERAD JUDE Yatirim plc: Yanitlar Isim gönderilmesi gerekmektedir. E-posta: xavigeradloanfirm@yahoo.com

    YanıtlaSil
  3. İş Planlama, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kuruluşlar için yıllık düşük faiz oranına sahip Konut Yeniden Finansman Kredileri gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Genel Kredi programımızla aileniz için en iyisini alın ve hayallerinizdeki eve sahip olun. İlgilenen adayların bizimle iletişime geçmesi gerekir
    Yalnızca WhatsApp: {+ 44} 7480 729811
    Tel .... {+ 44} 7480 729811
    E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    YanıtlaSil

İzleyiciler